2496_MTT 4.jpg


Lapostető vízszigetelés


 

Nem oly régen a lapostető kifejezés sokakban még negatív jelentéstartalommal bírt. Beázó mennyezetek, rossz hőszigetelésű lakások jutottak eszükbe, nem is indokolatlanul. Íme egy kép, amely a lapostetők átlagos mai állapotát tükrözi:



A lapostetők kialakítása a modern építészetben, főleg középületek esetében elkerülhetetlen. Hátrányuk ugyanakkor, hogy hatalmas passzív felületet adnak, sivárságukkal rontják a városképet, ráadásul a szigetelésük sem olcsó.


Önnek is problémái vannak a lapostetőjével? Beázik a panellakása?



Többféle megoldás is létezik a problémájára, többféle fizetési konstrukcióval:

1.Egyrétegű szigetelés: Egy általunk kidolgozott technológiának köszönhetően, már önmagában is összefüggő és teljesen vízzáró réteget képez a tetője felett.




2.Kétrétegű szigetelés: A fent említett, általunk kidolgozott technológiának és a dupla rétegnek köszönhetően, hosszabb távon garantálja a tökéletes beázásmentességet.


Bármelyik megoldás mellett is dönt, nyugodtan eltüntetheti a régi beázások nyomait, mert az elkövetkező években már biztos, hogy száraz marad az otthona... az Ön számára végleg véget ér egy rettenetes rémálom, amelyet a folyamatos beázások okoztak Önnek... 


Amennyiben Ön a mi cégünket választja,
akkor akár szintén egyedi fizetési konstrukció mellett, Önnek lehetősége van napkollektor felhelyezését is megrendelni, amely a nem megújuló energiaforrások felváltását, a jövő életterének biztosítását garantálja.




Ne várjon addig, amíg a lakásában, házában visszafordíthatatlan károk keletkeznek és már csak a jóval nagyobb költségekkel járó szerkezeti problémák helyreállításával lehet a kialakult helyzetet  orvosolni!


Ön a jövőben nagyon sok kellemetlenségtől és súlyos kiadásoktól kímélheti meg magát, ha azonnal elvégezteti a szükséges felújítást!

 

Ha Önt érdekeli az AJÁNLATUNK,
vagy többet szeretne megtudni erről a 
LEHETŐSÉGRŐL,
illetve bármilyen kérdése lenne,
akkor KÉRJEN TÖBB INFORMÁCIÓT!



Ez az Ön számára semmilyen elkötelezettséggel nem jár!


Csak KATTINTSON IDE a piros gombra!

 

Lapostető HŐSZIGETELÉSÉRŐL bővebben ide kattintva olvashat!



A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.