2496_MTT 4.jpg


Lapostető hőszigetelés


Nem oly régen a lapostető kifejezés sokakban még negatív jelentéstartalommal bírt. Beázó mennyezetek, rossz hőszigetelésű lakások jutottak eszükbe, nem is indokolatlanul. A tető ugyanis nemcsak fedi az épületet, de védi is azt az időjárás viszontagságaitól, főleg az esőtől és a széltől.

A tető a hőszigetelő rendszer kiemelten fontos része,
aminek állapota nagyban befolyásolja az épület élettartalmát. "A meleg felfelé száll!" Hallhatjuk gyakran ezt a mondatot! Nos, igazából nem maga a hő száll felfelé, hanem a meleg levegő, mert az ritkább, így "könnyebb" mint a hideg levegő.

Amennyiben elismerjük ezt a fizikai törvényszerűséget, akkor könnyen beláthatjuk, hogy a tető hőszigetelésének rendkívül fontos szerepe van az energiaköltségek csökkentésében! A panellakás szigetelését az alábbi kép szemlélteti:



A lapostetők kialakítása a modern építészetben, főleg középületek esetében elkerülhetetlen. Hátrányuk ugyanakkor, hogy hatalmas passzív felületet adnak, sivárságukkal rontják a városképet, ráadásul a szigetelésük sem olcsó.


Önnek is problémái vannak a lapostető szigetelésével?

Magas a fűtésköltsége?


Többféle megoldás is létezik problémájára, többféle fizetési konstrukcióval:

1.Vékonyabb hőszigetelés, kétrétegű csapadékvíz elleni szigeteléssel:
Mint köztudott a meleg levegő felfelé száll, így a szakemberek által leginkább a hőszigeteléssel egybekötött csapadékvíz elleni szigetelés az ajánlott, mert rezsiköltségünk így jelentősen csökken, és a szigetelés többlet költségei relatíve hamar megtérülnek. (Szakemberek véleménye szerint a háztartások hőveszteségének 40 %-a a tetőn át távozik lakásunkból!)

De egy rendesen leszigetelt lakásban, az Ön komfort érzete is jelentősen megváltozik, gondolja csak el, hogy nyáron sokkal hűvösebb, télen pedig sokkal melegebb lesz az otthonában, ami élhetőbbé teszi a lakását...

Nyugodtan búcsút inthet, a fülledt nyári éjszakák gyötrő forgolódásainak és a hideg téli napok, feltekert radiátor szabályzóinak...



2.Vastagabb hőszigeteléssel egybekötött, kétrétegű csapadékvíz elleni szigetelés:

Az előző indokok alapján, de kissé hatékonyabb védelmet nyújt a vastagabb hőszigetelő táblák rögzítése a csapadékvíz elleni szigetelés alatt!




Ha Ön a mi cégünket választja,
akkor akár szintén egyedi fizetési konstrukció mellett, Önnek lehetősége van napkollektor felhelyezését is megrendelni, amely a nem megújuló energiaforrások felváltását, a jövő életterének biztosítását garantálja.


...de miért várna addig, amíg a munkákhoz szükséges teljes összeg összegyűlik, ha akár azonnal megrendelheti a munkát?

Ön a jövőben nagyon sok kellemetlenségtől és súlyos kiadásoktól kímélheti meg magát, ha azonnal elvégezteti a szükséges javítást, vagy felújítást, amelyhez mi segíségképpen, egyedi megbeszélések alapján,

RÉSZLETFIZETÉSI lehetőséget kínálunk, KAMATMENTESEN!

Ha Önt érdekeli az AJÁNLATUNK,
vagy többet szeretne megtudni erről a LEHETŐSÉGRŐL,
illetve bármilyen kérdése lenne, 
akkor KÉRJEN TÖBB INFORMÁCIÓT!


Ez az Ön számára semmilyen elkötelezettséggel nem jár!


Csak KATTINTSON IDE a piros gombra!

 

Lapostető VÍZSZIGETELÉSÉRŐL bővebben ide kattintva olvashat!



A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.