2496_MTT 4.jpg

Amerikai steak


Amerikai steak

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4207
4 személyre
70 perc

Elkészítés:


A hátszínszeleteket sózzuk meg, a páccal kenjük be, és lefóliázva 2 napra tegyük a hûtõbe pácolódni. Ezután a forró grillrácson, a faszénparázs felett 25-35 centi magasan, süssük pirosra. A sütési idõ attól függ, hogy a húst mennyire szeretnénk átsütni.

mustáros-színesborsos pác
A mustárt tegyük keverõtálkába, majd kevergetve, apránként öntsük hozzá az, és ízesítsük a borssal meg a zúzott fokhagymával. Jól keverjük össze, és kész is a pác.


Hozzávalók:


- 4 szelet 20 dkg-os hátszín
- mustáros, színesborsos pác, só

mustáros,színesborsos pác:
- 2 evõkanál mustár
- 1 dl olaj
- 1 kiskanál durvára tört színes bors
- 2 nagyobb gerezd fokhagyma



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.